Stem mee en win!

Populairste uitje van Nederland heeft de afgelopen jaren onderzocht welk bedrijfsuitje het populairste is. Bezoekers van onze website kunnen sinds 2003 hun stem uit kunnen brengen op onze site waarna de winnaar bekend werd.

Dat is dit jaar niet anders. Voor het jaar 2010 kunt u wederom uw stem uitbrengen. Gaat u voor de knallende spelshow ‘I Love Holland’, de geniale 'limodropping' of de ‘GPS Citygame’?

Breng hier onder uw stem uit en bepaal het populairste bedrijfsuitje van 2010 en maak kans op een bedrijfsuitje ter waarde van €1000!

Populairste uitje 2009 - zakelijk

Limodropping

Een dag vol verrassingen waar niets is wat het lijkt...

U wordt ontvangen op de meest luxe locatie op de Veluwe, met alles erop en eraan. Plotseling rijdt een glimmende limousine de oprit op. Zou het dan nog luxer gaan worden? Uw collega’s verheugen zich er helemaal op om eens lekker in de watten gelegd te worden. Na een glaasje champagne stappen jullie in en rijdt de chauffeur weg.

Ineens verschijnt Luitenant Pluis op het scherm in de limo. Lachend verteld hij dat het allemaal niet is wat het lijkt. Jullie worden vriendelijk verzocht de limo te verlaten en jullie weg te voet te vervolgen.

Populairste uitje 2009 - particulier

E-step

Wilt u in het weekend er eens lekker een dagje op uit met familie, vrienden of partner? Dan is een E-step tour een echte aanrader.

De E-step is een elektronisch aangedreven step waarmee u zittend of staand de Veluwe ontdekt. De E-step is vernieuwend, geluidsarm, milieuvriendelijk en stoer. U rijdt een route naar wens en tijdens de tocht geniet u volop van terrasjes, bezienswaardigheden, heides en bossen. Ontdek de Veluwe op de E-step!
© 2003 - 2011 PopulairsteUitjeVanNederland.nl