Stem mee en win!

Populairste uitje van Nederland heeft de afgelopen jaren onderzocht welk bedrijfsuitje het populairste is. Bezoekers van onze website kunnen sinds 2003 hun stem uit kunnen brengen op onze site waarna de winnaar bekend werd.

Dat is dit jaar niet anders. Voor het jaar 2010 kunt u wederom uw stem uitbrengen. Gaat u voor de knallende spelshow ‘I Love Holland’, de geniale 'limodropping' of de ‘GPS Citygame’?

Breng hier onder uw stem uit en bepaal het populairste bedrijfsuitje van 2010 en maak kans op een bedrijfsuitje ter waarde van €1000!

Populairste uitje 2008 - zakelijk

Solextour

Kent u de ouderwetse Solex nog? Met het motortje op de voorband? Haal uw jeugdsentiment weer op met de Solex en verken de Veluwe aan de hand van prachtige routes. De begeleider van de dag praat u bij met allerlei weetjes over de Solex die het gevoel van vroeger weer helemaal aanwakkeren.

Ga helemaal terug in de stijl van de Solex; de solexkleding gaat dus aan! Pothelm op, solexjas aan en starten maar. De motor op de voorband en het bijzondere geluid wat hierbij hoort roept ongetwijfeld herinneringen op!

Eenmaal op de Solex gaat u op pad over de Veluwe. Dit prachtige natuurgebied en de karakteristieke Solex zorgen ervoor dat uw bedrijfsuitje gegarandeerd een groot succes wordt!
© 2003 - 2011 PopulairsteUitjeVanNederland.nl