Stem mee en win!

Populairste uitje van Nederland heeft de afgelopen jaren onderzocht welk bedrijfsuitje het populairste is. Bezoekers van onze website kunnen sinds 2003 hun stem uit kunnen brengen op onze site waarna de winnaar bekend werd.

Dat is dit jaar niet anders. Voor het jaar 2010 kunt u wederom uw stem uitbrengen. Gaat u voor de knallende spelshow ‘I Love Holland’, de geniale 'limodropping' of de ‘GPS Citygame’?

Breng hier onder uw stem uit en bepaal het populairste bedrijfsuitje van 2010 en maak kans op een bedrijfsuitje ter waarde van €1000!

Populairste uitje 2006 - zakelijk

Mini Classic Tour

Terug naar vroeger in een karakteristieke Mini Cooper! Beleef opnieuw de geur van benzine, het stugge sturen en de ronkende motor. Neem plaats achter het stuur en rijd in deze Mini een prachtige route over de Veluwe!

Aan de hand van het roadbook zoekt u samen met uw collega’s de route. Wanneer moet u links, wanneer gaat u rechts? Verken op deze manier de mooie Veluwe met zijn kleine dorpjes, uitgestrekte bos- en heidevelden en slingerwegen.

Trek onderweg? Elke Mini heeft een goedgevulde ‘Minibar’, zodat u onderweg in alle rust even bij kunt tanken. Uiteraard is de rally extra leuk met een wedstrijdelement. Volbreng de opdrachten en wie weet haalt u wel het felbegeerde ‘minirijbewijs’!
© 2003 - 2011 PopulairsteUitjeVanNederland.nl