Stem mee en win!

Populairste uitje van Nederland heeft de afgelopen jaren onderzocht welk bedrijfsuitje het populairste is. Bezoekers van onze website kunnen sinds 2003 hun stem uit kunnen brengen op onze site waarna de winnaar bekend werd.

Dat is dit jaar niet anders. Voor het jaar 2010 kunt u wederom uw stem uitbrengen. Gaat u voor de knallende spelshow ‘I Love Holland’, de geniale 'limodropping' of de ‘GPS Citygame’?

Breng hier onder uw stem uit en bepaal het populairste bedrijfsuitje van 2010 en maak kans op een bedrijfsuitje ter waarde van €1000!

Populairste uitje 2005 - zakelijk

Lekker op de Trekker

Ziet u het voor zich? U geniet van een warme kop koffie met een plak boerencake tot de trekker voor komt rijden. U stapt achter op de hooiwagen en al hobbelend rijdt de trekker u het weiland op. De koeien kijken nieuwsgierig toe naar wat komen gaat.

De trekkers in het weiland staan er niet voor niks. Kunt u trekker rijden? Daar gaat u achter komen! Natuurlijk zal eerst de theorie behaald moeten worden, er komt meer kijken bij het trekker rijden dan u denkt. Neem plaats achter het stuur en slalom tussen de strobalen door, parkeer achter in en ontvang het felbegeerde roze papiertje: het ‘trekkerriebewies’!

Lekker op de trekker is een uniek arrangement waarbij u zich even in het boerenleven waant. U maakt kennis met de trekker, een indrukwekkend voertuig. Dit is een wel heel bijzondere ervaring!
© 2003 - 2011 PopulairsteUitjeVanNederland.nl