Stem mee en win!

Populairste uitje van Nederland heeft de afgelopen jaren onderzocht welk bedrijfsuitje het populairste is. Bezoekers van onze website kunnen sinds 2003 hun stem uit kunnen brengen op onze site waarna de winnaar bekend werd.

Dat is dit jaar niet anders. Voor het jaar 2010 kunt u wederom uw stem uitbrengen. Gaat u voor de knallende spelshow ‘I Love Holland’, de geniale 'limodropping' of de ‘GPS Citygame’?

Breng hier onder uw stem uit en bepaal het populairste bedrijfsuitje van 2010 en maak kans op een bedrijfsuitje ter waarde van €1000!

Populairste uitje 2004 - zakelijk

Helikopterdropping

Spanning en sensatie met de helikopterdropping. Stap met uw collega’s in een helikopter, raas over de Veluwe en vind aan de hand van het GPS de weg weer terug. Voor een spectaculair uitje is de helikopterdropping een absolute aanrader!

De vlucht is één grote adrenalinestoot. De piloot vliegt u met een snelheid van 200 km/u laag over de grond naar het onbekende. Na de landing staat u er alleen voor.

Eenmaal bijgekomen van de indrukwekkende vlucht is het tijd om het GPS eens nader te bestuderen. Dit apparaat wijst u hemelsbreed de weg naar verschillende opdrachten. Het lastige van het GPS is, is dat het geen paden aanwijst. Vindt dus de weg over zandpaden, heuvels en dichtbegroeide bossen.

Eenmaal terug staat de barbecue al aan. Geniet van een welverdiend diner als afsluiter van een enerverende dag.
© 2003 - 2011 PopulairsteUitjeVanNederland.nl