Stem mee en win!

Populairste uitje van Nederland heeft de afgelopen jaren onderzocht welk bedrijfsuitje het populairste is. Bezoekers van onze website kunnen sinds 2003 hun stem uit kunnen brengen op onze site waarna de winnaar bekend werd.

Dat is dit jaar niet anders. Voor het jaar 2010 kunt u wederom uw stem uitbrengen. Gaat u voor de knallende spelshow ‘I Love Holland’, de geniale 'limodropping' of de ‘GPS Citygame’?

Breng hier onder uw stem uit en bepaal het populairste bedrijfsuitje van 2010 en maak kans op een bedrijfsuitje ter waarde van €1000!

Populairste uitje 2003 - zakelijk

GPS tocht

Vanuit ruim 30 locaties op de Veluwe kunt u dit arrangement boeken. Direct vanuit deze locatie gaat u aan de hand van het GPS op zoek naar verschillende opdrachten in het bos.

Het GPS heeft u meegekregen, dit apparaat wijst u hemelsbreed de weg. De paden worden dus niet exact gevolgd, aan u de taak om de goede route te vinden. Kiest u voor kleine zandpaadjes of de verharde weg, gaat u over de steile heuvel of er omheen? Wat u ook kiest, u geniet gegarandeerd van de prachtige Veluwe.

Heeft u de goede route gevonden dan komt u onderweg verschillende opdrachten tegen. Los de tangram op, doorkruis de woeste rivier met de brugbrouwer en laat de hersenen kraken met de breinbreker. Een rondje quadrijden is ook mogelijk, voor extra spektakel! Er zijn vele mogelijkheden.

De opdrachten worden niet voor niks uitgevoerd. Buiten dat het ontzettend leuk is, is er uiteraard ook een winnend team. Dit team wordt passend beloond tijdens het afsluitende diner.
© 2003 - 2011 PopulairsteUitjeVanNederland.nl